Mechatronische cilinder VERSO®CLIQ

Hoogwaardig systeem voor strenge eisen

Er zijn bepaalde situaties waarin een uitstekend vergrendelingssysteem vereist is, dit is soms meer dan een zuiver mechanische systeem. Er zijn ook prestatiekenmerken die enkel een mechatronisch systeem kan bieden. Zo een vergrendelingssysteem is bijvoorbeeld VERSO®CLIQ, waarbij geavanceerde micro-elektronica met intelligente data-encryptie geïntegreerd is in een een premium mechanisch cilinder systeem.

VERSO®CLIQ is een hoogwaardige versie van vergrendelingssystemen en voldoet aan de strengste normen inzake veiligheid, veelzijdigheid en gemak. Bovendien bewijst VERSO®CLIQ ook een kosteneffectieve oplossing te zijn - wanneer eisen verhoogd worden, vergrendelingssysteem uitgebreid wordt, toegangsrechten geweizigd moeten worden en vooral wanneer sleutels verloren gaan.

Deze brede waaier bevat verschillende cilinder types voor deuren, ramen, poorten, garages, brievenbussen, meubilair en alle andere denkbare toepassingen.

VERSO®CLIQ bestaat uit slechtse een paar onderdelen, die perfect alle gebruikelijke eisen van een eerste klas vergrendelingssysteem combineert: cilinders, gebruiker sleutels, programmeer sleutel, programmeer apparaat en management software.

Gecertificeerde CLIQ partners van ASSA ABLOY kunnen u voorzien van individuele vergrendelingoplossingen voor uw gebouwen en omgeving.